flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Арцизький районний суд Одеської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад cекретаря судового засідання та судового розпорядника

21 січня 2022, 15:40

Арцизький районний суд Одеської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В»:

Секретаря судового засідання - дві посади (безстрокове призначення);

Судового розпорядника - одна посада (безстрокове призначення);

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246  зі змінами  та  до  наказу в.о. керівника апарату суду від 18 січня 2022 року № 1к-од.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає  конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби ( далі – Порядка);

2) резюме за формою згідно з додатком 2111  Порядка, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою. На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Інформацію для участі в конкурсі приймаємо до 15 год.00 год. 11 лютого 2022 року - в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата – через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua/.

 Дата і час початку проведення тестування кандидатів: 18 лютого 2022 року з 09 год. 30 хв.  в приміщені суду

Співбесіда проводиться 25 лютого 2022 року м. Арциз, вул. Соборна 29,  (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів).