flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Арцизький районний суд Одеської області отримав високу оцінку якості своєї роботи

08 липня 2019, 16:10

  

У період з 11 березня 2019 року по 14 квітня 2019 року громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку», за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» в Арцизькому районному суді Одеської області проводилось опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування суду.

Опитування показало, що робота суду оцінена більшістю респондентів на високому професійному рівні. Будівля суду є доступною для більшості відвідувачів. Матеріально-технічне забезпечення суду частково дозволяє забезпечити зручність та комфортність перебування відвідувачів. Інформація, яка розміщена в суді є повною та доступною для переважної більшості респондентів. Якість роботи працівників апарату суду та суддів задовольняє більшість респондентів. Низька оцінка показника, що відображає доступність суду, пов’язана з тим, що  третина респондентів не мають можливості дозволити витрати на послуги адвоката у разі необхідності. Загальний індекс за всіма вимірами якості 4.8 за п’ятибальною шкалою.

Представником суду, який був залучений до реалізації проекту та забезпечував контроль за проведенням опитування визначено консультанта Арцизького районного суду Одеської області  Сергія Нофенка, інтерв’юером була Валентина Лаговська, які отримали сертифікати від Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку». Голова суду Вероніка Черевата отримала подяку за плідну співпрацю у межах проекту.

З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням.