flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Арцизький районний суд Одеської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади cекретаря судового засідання

11 серпня 2021, 11:31

Секретаря судового засідання - одна посада (безстрокове призначення);

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246  зі змінами  та  до  наказу в.о. керівника апарату суду від 06 серпня 2021року № 17к-од.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає  конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби ( далі – Порядка);

2) резюме за формою згідно з додатком 2111  Порядка, в якому обов’язково зазначається така інформація:

прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Подача додатків до заяви не є обов’язковою. На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Інформацію для участі в конкурсі приймаємо до 15 год.00 год. 27 серпня 2021 року - в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата – через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://www.career.gov.ua/.

 Дата і час початку проведення тестування кандидатів: 10 вересня 2021 року з 09 год. 30 хв.  в приміщені суду

Співбесіда проводиться 17 вересня 2021 року м. Арциз, вул. Соборна 29,  (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів).

Арцизький районний суд Одеської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В»: