flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду - Мержан В.С. - позбавлення батьківських прав

17 вересня 2019, 16:12

Повідомлення про виклик у судове засідання особи, місцезнаходження якої невідоме Мержан Володимира Степановича.

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Арцизький районний суд Одеської області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснює повідомлення про виклик у судове засідання особи, місцезнаходження якої невідоме. 

номер справи № 492/1456/19

провадження № 2/492/477/19

Мержан Володимир Степанович викликається у підготовче судове засідання на 08 жовтня 2019 року о 13 годині 30 хвилин, як відповідач по цивільній справі за позовною заявою Манзюк Анастасії Віталіївни до Мержан Володимира Степановича, третя особа – служба у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради про позбавлення батьківських прав.

Підготовче судове засідання відбудеться в приміщенні Арцизького районного суду Одеської області за адресою: Одеська область, місто Арциз, вулиця Соборна, буд. 29.

Суддя – Черевата В.І., тел./факс: (04845) 3-16-64, 3-14-38.

Суд роз’яснює Мержан Володимиру Степановичу, що відповідно до ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Визначити відповідачу п’ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов’язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідач має право пред’явити зустрічний позов.

Встановити відповідачу п’ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої п’ятої ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1502/.

 

Суддя Арцизького районного суду                            В.І. Черевата