flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик до суду - правопорушника Дану В.П.

08 лютого 2024, 15:09

 З метою дотримання норм Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, згідно ст. 277-2 КУпАП, Арцизьким районним судом Одеської області, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, здійснюється повідомлення про виклик у судове засідання особи, яка притягається до адміністративної відповідальності Дану Валерія Петровича.

 Судовий розгляд по справі про адміністративне правопорушення № 492/13/24 відносно Дану Валерія Петровича у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 126 КУпАП, призначений на 28 лютого 2024 року о 15 годині   30 хвилин.

 Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтеся за тел.: (063) 323-31-56.

 Після опублікування оголошення про виклик до суду Дану Валерія Петровича вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи. У разі неявки Дану Валерія Петровича у судове засідання, або неповідомлення про причину неявки, справа про адміністративне правопорушення буде розглянута судом за відсутності за наявними в справі про адміністративне правопорушення матеріалами.

 

                                   

Суддя                                                                               Н.Д. Гусєва